Kurz první pomoci pro koně

30.01.2017 00:00

 

Děkujeme účastníkům předešlých KURZŮ PRVNÍ POMOCI PRO KONĚ za velmi pozitivní ohlasy.

Zde si můžete přečíst jejich recenze:

 

Skvělá zkušenost pro všechny, kterým na koních a na jejich zdraví záleží. Rozhodně doporučuji.

Libor

 

Praktické ukázky a osáhání si metod kontroly a prohlídky koně, které by měl znát každý majitel koně. Srozumitelně podaná forma, užitečné informace.

Lucie

 

Líbí se mi spojení teorie s praxí, testy v průběhu a opakování.

Karolína

 

Bylo to super - prostředí, lidi, informace, praktická část, organizace.

Jana

 

Seminář Kurz první pomoci pro koně je velkým přínosem - člověk získá ucelenou představu, jak zareagovat a poskytnout první pomoc. Výborná byla především možnost si vše vyzkoušet i prakticky na několika různých koních.

Ladislava

 

Naši stáj hned vybavím lékárnou (pořádnou :o) ). Díky za Vaši osvětu, seminář bych doporučila všem majitelům stájí, vlastně i všem koňákům. Líbila se mi praktická část a Vaše trpělivost, nekonfliktnost. Obě jste příjemné a profesionální lékařky, vzbudily jste ve mě velkou důvěru. A máte tu úžasné a skvělé koníky! :o)

Kateřina

 

Velice poučný kurz, který bych doporučila každému majiteli koně, a také majiteli a provozovateli stáje. Výborné přednášky / přednášející. Vše důkladně vysvětleno, předvedeno a v klidu. Vše připraveno, koníci boží na spolupráci :o)

Janka

 

Praktická část byla velmi přínosná. Trpělivý přístup oceňuji velmi. Super individuální přístup. Dostatek prostoru na individuální dotazy. Přehlednost kurzu. Určitě jsem získala základní přehled o chorobách koní a způsobech, jak je řešit.

Helena

 

Hele, napoprvé dobrý :o)

Petr

 

Váš kurz si rozhodně zaslouží pochvalu. Úžasná organizace, skvělý přednes, zajímavé informace - hlavně praktická část. Vše jste měly domyšleno do posledního detailu a zcela k nezaplacení byl váš přístup. Děkuji za tento kurz a skvěle strávený víkend. 1*

Aneta

 

Velká pochvala za tento kurz, byly mi předány přehledně uspořádané informace, díky kterým budu schopná zachovat chladnou hlavu a podat první pomoc. Velké díky veterinářům.

Petra

 

Kurz si jistě zaslouží velkou pochvalu. Přehledně sumarizuje situace ohrožující život a zdraví koně s teoretickým a praktickým návodem, jak koni pomoci. Vhodný pro každého, kdo chce být připraven.

Jaroslava

 

Při kurzu se nám paní veterinářky 100% věnovaly, vše, co jsme probrali nám posléze ukázaly v praxi na koni a nechaly nás si to vyzkoušet a poté naši práci zhodnotily. Na všechny naše otázky nám odpověděly a řekly nám i svoje zkušenosti s ošetřováním jiných koní v terénu. Tento kurz doporučuji!

Kateřina

 

Skvělý přístup po celou dobu kurzu. Byly zodpovězeny všechny otázky, na které jsme se zeptali. Individuální přístup, všechno vysvětleno. Skvělé bylo prolínání praxe s teorií. Dostali jsme skvělý praktický dárek - fonendoskop, který jsme se naučili víc než dobře používat =) + obrovský bonus: přátelský přístup :)

Dominika

 

Hodní, vzorní koně pro praktické cvičení, kterých byl dostatek, dost opakování. Úplně skvělé jsou osobní zkušenosti, z toho si nejvíc zapamatuji.

Eva