22.-23.9. KURZ PRVNÍ POMOCI PRO KONĚ

23.09.2018 09:00
PODROBNÉ INFORMACE O KURZU PRVNÍ POMOCI PRO KONĚ
RECENZE ÚČASTNÍKŮ PŘEDCHOZÍCH KURZŮ

 

 

Propozice

 

  • Místo a čas konání: Filipov u čáslavi (Sídlo Karetta Bohemia - před Kurzem bude ještě upřesněno, zda bude teoretická část probíhat v klubovně, nebo v ordinaci). Začátek Kurzu je v sobotu i v neděli vždy v 9 hodindopoledne, předpokládaný konec je kolem 17. hodiny.

 

  • Cena: 3 000,- Kč na osobu (cena zahrnuje kurzovné, tištěné materiály, drobné občerstvení - po celou dobu kurzu je možnost udělat si kávu, nebo čaj - a praktický dárek v podobě fonendoskopu, nezahrnuje ubytování účastníků a stravování).
  • POZOR, ZMĚNA: Platba za Kurz první pomoci pro koně bude nyní probíhat formou NEVRATNÉ ZÁLOHY ve výši 1000,- Kč předem, zbývající 2000,- Kč uhradí účastníci na místě. 

 

  • Ubytování a stravování: Vlastní (Pokud máte zájem o ubytování, máme z dřívějších kurzů dobré reference na turistickou ubytovnu v Čáslavi. Stravování během kurzu většinou řešíme objednávkou pizzy)

 

  • Co s sebou: Jako na všechny naše kurzy a semináře především dobrou náladu a chuť se učit :o) Kromě toho určitě nezapomeňte psací potřeby, pohodlné / teplé / nepromokavé oblečení na praktickou část a pevnou obuv.